BETINGELSER FOR STREET STYLE STUDIO´S WEBSITE: www.streetstylestudio.dk
Se streetstylestudio.dk/betingelser

BEMÆRK! TILMELDINGEN PÅ ALLE HOLD FOR ALLE ELEVER ER BINDENDE FOR HELE SÆSONEN.

Betaler man i rater er man som tilmeldt elev juridisk forpligtet til at betale 2. rate såfrem skadeskravende ikke opfyldes. Sæsonen gælder frem til 27 maj 2018.

Er eleven under 18 år er man forpligtet til at oplyse forældrens fulde navn.

PRISER:

Alle priserne på   www.streetstylestudio.dk er ikke tillagt moms, da vi er en danseskole.

Når du via dit dankort køber et af følgende produkter:

- Tilmelding til hold(eller flere hold)
  - Venteliste
  - Passivt medlem

Sker det som en forud betaling for den periode der er angivet ved købet.

www.streetstylestudio.dk - STREET STYLE STUDIO. kan opkræve et gebyr på 1,45 kr. pr. transaktion + 0,10 % ved køb over 100.- og 0,70 kr.  pr. transaktion for 50.- og under.

Der tilbydes ikke refundering af penge for dine køb via dit login kan du til enhver tid se dine køb

BETALING

www.streetstylestudio.dk kan du betale med følgende betalingsmidler:

Dankort

Visa/Dankort

eDankort

Betaling sker forud.

Vi bruger quickpay.dk som betalingsgateway til dankort læs mere på deres side om sikkerheden ved online betaling.

Du er bundet til at betale for hele sæsonen når du tilmelder dig. Du kan betale hele beløbet på en gang eller over 2 rater.
Bliver man skadet kan man dog få kompensation og melde sig ud i løbet af sæsonen. Men kun hvis man opfylder skadeskravene. Se streetstylestudio.dk/betingelser under overskriften "Skade"

FORTRYDELSESRET

Der er ikke fortrydelsesret. Og der refunderes ikke penge efter tilmelding til et hold eller venteliste.

PERSONOPLYSNINGER

Når brugeren klikker rundt på hjemmesiden, indsamles statistiske data. Disse data er helt anonyme, hvilket betyder, at de ikke indeholder oplysninger, der kan identificere brugeren, selv om denne måtte være logget ind. Følsomme data, der sendes via nettet, er sikret ved brug af SSL kryptering ("Secure Socket Layer"). De servere, der opbevarer data om vores brugere, er placeret sikkert bag en firewall. Oplysninger opbevares ikke krypteret på serveren. De oplysninger, du giver, behandles i fuld fortrolighed og bliver udelukkende brugt i forbindelse med fakturering af indkøb hos STREET STYLE STUDIO samt udsendelse af nyhedsbreve, som brugeren har tilmeldt sig.

Som registreret bruger hos STREET STYLE STUDIO har du altid mulighed for indsigt, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven

Personoplysningerne opbevares i 5 år efter sidste transaktion med kunden. Ingen registrerede personoplysninger videregives til tredjemand i nogen form på noget tidspunkt, medmindre det sker efter krav i lovgivning eller i øvrigt kræves af offentlige myndigheder. Brugernavn og adgangskode.

Kunder, der ønsker at tilmelde sig hold hos STREET STYLE STUDIO, tildeles et brugernavn og en adgangskode. Det er kundens ansvar at opbevare disse informationer betryggende.

NYHEDSBREVE

Nyhedsbreve sendes enten via e-mail til den e-mailadresse, kunden har oplyst. Kunden kan til enhver tid framelde sig nyhedsbreve igen ved at slette sin profil.

TEKNISKE KRAV TIL KUNDENS COMPUTERUDSTYR

Det forsøges at optimere teknikken på websitet, således at det fungerer i alle de mest udbredte browsere (Internet Explorer, Netscape, Mozilla, Opera, Chrome) og operativsystemer (Windows, Mac OS, Linux).

PRISER

Alle priser er i danske kroner (DKK og de er ikke tillagt moms, da vi er en forening.)

Vi modtager betaling fra følgende kort: Dankort, Visa/Dankort.

STREET STYLE STUDIO kan opkræve et gebyr på 1,45 kr. pr. transaktion + 0,10 % ved køb over 100.- og 0,70 kr. pr. transaktion for 50.- og under.

Kunden afholder selv eventuelle gebyrer m.v. til egen kortudsteder.

ÆNDRING AF PRISER OG HANDELSBETINGELSER

De til enhver tid gældende priser og handelsbetingelser fremgår af hjemmesiden

FORBEHOLD

STREET STYLE STUDIO tager forbehold for tryk- og prisfejl.

STREET STYLE STUDIO er ikke ansvarlig for nedbrud af eller svigtende adgang til hjemmesiden, nedbrud i strømforsyning eller internetforbindelse, hærværk på systemet (både fysisk såvel som computervirus og hacking), misbrug af personoplysninger eller andre forhold og omstændigheder, som er uden for deres kontrol.

ANSVARSFRASKRIVELSE

STREET STYLE STUDIO og dets indholdsleverandører kan i intet tilfælde gøres erstatningsansvarlig for anvendelsen af http://  www.streetstylestudio.dk, herunder garanterer man ikke og indestår i intet tilfælde for,

- at et hold ikke opfylder brugerens forventninger og behov.- at   www.streetstylestudio.dk og de herpå tilgængeliggjorte annoncer af enhver art er fejlfrie, tilgængelige, rigtige, nøjagtige, pålidelige, opdaterede, sikre, leveres rettidigt eller kan anvendes til det angivne formål.STREET STYLE STUDIO og dets indholdsleverandører er således ikke erstatningsansvarlig for direkte

tab, følgeskader, herunder driftstab, mistet avance og indirekte tab, som kunden, kundens aftagere/klienter/kunder eller tredjemand lider på grund af fejl ved en annoncetekst eller billede Brugere, som ikke kan acceptere det anførte, bedes ophøre med enhver anvendelse af STREET STYLE STUDIO ydelser samt forlade hjemmesiden. Ethvert link til tredjemands hjemmeside er uden ansvar for STREET STYLE STUDIO. STREET STYLE STUDIO påtager sig intet ansvar for eventuelle skader hos brugeren som følge af brug af STREET STYLE STUDIO ydelser på   www.streetstylestudio.dk